Material

Fine Art Paper:

Hahnemühles German Etchings 310 gram.

Detta papper är ett kraftfullt grafiskt papper med en fin struktur/gräng som påminner om fint akvarellpapper. German Etchings är en av ​​de mest populära medium över hela världen vid tryckning av konst.

 

Hahnemühle Photo Rag 310 gram:

Photo Rag är ett mycket fint och helt slätt papper . Med detta papper kan man trycka högkvalitativa Fine Art Prints. Den fina ytan hos ​​Photo Rag gör detta papper till ett  mycket allsidigt grafiskt papper och passar perfekt till bilder med många detaljer.

 

Canvas:

Hahnemühles Monet Canvas 410 gram:

Monet Canvas är av mycket hög kvalitet och

är en robust duk med ett mycket fint vävt mönster

Den naturliga vita färgen ger alltid ett perfekt resultat.

 

Fotopapper:

Hahnemühles Fine Art Pearl 285 gram.

Detta ljusa och fina fotopapper förmedlar imponerande kontraster och djup både till foto i svart/vitt och i färg. Den speciella ytan har behandlats så att det ger mycket fina pearl-resultat.

 

Posters:

Hahnemühle Photo Luster 260 gram.

Med detta semi-gloss papper med mikroporösa yta så kan du uppnå samma resultat som hos ett fotolaboratorium. Med en vikt på 260 gram har Photography Luster en högre stabilitet än de flesta fotopapper til linkjetprinters och som garanterat håller färgen i lång tid.

Nyhet!

Om Canson:
Premium varumärke och har en kvalitet som en av de bästa i branschen.
Tillverkat papper sedan år 1557
Erfarenhet, kunskap och tradition att göra papper.
Produkter uppfyller alla tänkbara krav för åldersbeständighet, ISO 9706.
Flera utmärkelser, senast från TIPA.

Aquarelle Rag 240 gram.

100% rag, akvarellpapperstruktur och varm vit ton. Detta papper uppfyller de högsta arkivstandarderna och är extremt åldersbeständigt.

 

Museum ProCanvas Matte 385 gram.

Canson® Infinity Museum ProCanvas Water Resistant 385g / m² är av högsta kvalitet och en professionell duk samt är ”OBA Free” (Inga Optiska Brightening Agents). Tillverkad i en 100% ren bomullsdukbas av högsta kvalitet, belagd med en ny avancerad teknologi för mikroporös beläggning. Canson® Infinity Museum ProCanvas är vattentålig och speciellt utformad för proffs på jakt efter en Canvas som kan producera sanna Fine Art Reproductions.